Rólunk | OKPV-Országos Középiskolai Problémamegoldó Verseny

Rólunk

Az OKPV-t egy csapat lelkes egyetemista rendezi meg, a verseny szakmai hátterét pedig a Mathias Corvinus Collegium és a Case Solvers biztosítja.

Case Solvers

A Case Solvers üzleti esettanulmányokkal kapcsolatos tréningeket, versenyeket és programokat szervez: tevékenységükkel öt év alatt 27 országba jutottak el.
Problémamegoldók képzését tűzték ki zászlajukra. Olyan közösséget építenek, amely céltudatos fiatalokat, lelkiismeretes és motivált oktatókat, valamint fejlődni vágyó pályakezdőket fog össze.
A Case Solvers csapatát egyetemisták és fiatal pályakezdők alkotják, akik korábban sikeresen szerepeltek az OKPV-n és számos hazai ill. nemzetközi üzleti esetversenyen.

Mathias Corvinus Collegium

A Mathias Corvinus Collegium a Tihanyi Alapítvány által 1996 óta működtetett speciális képzési intézmény különlegesen tehetséges és a közösségért tenni akaró fiatalok számára.
A Collegium célja, hogy Magyarországon a középiskolai és egyetemi oktatást kiegészítő, magas színvonalú képzést nyújtson az ott tanuló diákoknak.
A Collegium nyolc szakmai modulból és szombati készségfejlesztő tréningekből álló, középiskolásoknak szóló programja az országban egyedülálló módon ingyenes internetes képzést kínál a 20. és 21. század legfőbb társadalomtudományi kérdései iránt érdeklődő diákoknak.

A csapat:

KISS GRÉTA

Projektvezető

KOMJÁTI JÁZMIN ANNA

Döntő forduló szervezője

NAGY DALMA

Regionális fordulók szervezője

ANDOR SÁRA ÁGNES

Regionális fordulók szervezője

WISZNOVSZKY ADRIÁN

Esetíró

PÁLDI BOTOND

Esetíró

PÁSZTOR DIÁNA

Marketing

MAGOSI ÁRON

Kommunikáció

DRÁVAI SZILVESZTER

Fundraising

BÓDIS BENCE

Menedzsment

Támogatóink: