Rólunk

Az OKPV-t egy csapat lelkes egyetemista rendezi meg, a verseny szakmai hátterét pedig a Mathias Corvinus Collegium és a Case Solvers biztosítja.

Case Solvers

A Case Solvers üzleti esettanulmányokkal kapcsolatos tréningeket, versenyeket és programokat szervez: tevékenységükkel öt év alatt 27 országba jutottak el.
Problémamegoldók képzését tűzték ki zászlajukra. Olyan közösséget építenek, amely céltudatos fiatalokat, lelkiismeretes és motivált oktatókat, valamint fejlődni vágyó pályakezdőket fog össze.
A Case Solvers csapatát egyetemisták és fiatal pályakezdők alkotják, akik korábban sikeresen szerepeltek az OKPV-n és számos hazai ill. nemzetközi üzleti esetversenyen.

Mathias Corvinus Collegium

A Mathias Corvinus Collegium a Tihanyi Alapítvány által 1996 óta működtetett speciális képzési intézmény különlegesen tehetséges és a közösségért tenni akaró fiatalok számára.
A Collegium célja, hogy Magyarországon a középiskolai és egyetemi oktatást kiegészítő, magas színvonalú képzést nyújtson az ott tanuló diákoknak.
A Collegium nyolc szakmai modulból és szombati készségfejlesztő tréningekből álló, középiskolásoknak szóló programja az országban egyedülálló módon ingyenes internetes képzést kínál a 20. és 21. század legfőbb társadalomtudományi kérdései iránt érdeklődő diákoknak.

A csapat:

HEINEK JÚLIA

Projektvezető
BCE, Pénzügy és Számvitel

CZEGLÉDY LEVENTE

Fundraising
BCE, Nemzetközi Gazdálkodás

TANKÓ RÉKA

Kommunikáció, PR
BCE, Pénzügy és Számvitel

MAZZAG BÁLINT

Regionális fordulók szervezése
BCE, Alkalmazott közgazdaságtan

PUSKÁS AMINA

Marketing
BCE Kommunikáció- és médiatudomány

BENEDECZKY LEHEL

Esetírásért felelős
NKE, Államtudományi szak

Bemutatkozás:

Sziasztok! Heinek Júlia vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügy és Számvitel szakos, másodéves hallgatója és a Mathias Corvinus Collegium Nemzetközi Kapcsolatok szakirányos tanulója. Miután segítőként részt vettem a tavalyi döntő lebonyolításában biztos voltam benne, hogy az idei évben részt szeretnék venni, ennek a rendkívül pörgős és fiatalos versenynek a szervezésében. A 2019-es OKPV Projektvezetőjeként fontosnak tartom, hogy minél többetekhez eljusson a verseny és az, hogy a részvétel még inkább hozzájáruljon a Ti szakmai fejlődésetekhez. Az elsődleges célom, hogy a verseny tavalyi sikerén felbuzdulva, egy még nagyobb és még királyabb versenyt hozzunk létre a csapatunkkal, ami Nektek versenyzőknek, és Nekünk szervezőknek is életre szóló élmény marad!
Sziasztok! Tankó Rékának hívnak, a Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügy és Számvitel alapszakán tanulok, illetve az MCC Közgazdaságtan & Business szakirány tagja vagyok. A verseny szervezésében a kommunikáció lebonyolításáért vagyok felelős. Mindenkinek ajánlom a versenyt, aki értékes tapasztalatokra kíván szert tenni az problémamegoldás, kritikus gondolkodás és csapatmunka területén. Remélem Veletek is találkozunk a döntőben!
Sziasztok! Puskás Amina vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetemen tanulok Kommunikáció- és Médiatudomány szakon, és a Mathias Corvinus Collegium szakirányos képzései közül is ezt választottam. Az OKPV projektcsapatában a marketinggel kapcsolatos teendőket látom el, illetve én felelek a verseny közösségi oldalaiért. A legfőbb célom, hogy a verseny oldalain közzétett tartalmak Téged is meggyőzzenek arról, hogy az OKPV Magyarország legkirályabb versenye. Ki tudja, talán jövő nyáron Te, és csapatod ülhet majd a Dublinba tartó gépen 😉 Sok sikert!
Sziasztok! Czeglédy Levente vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Gazdálkodás szakának angol nyelvű képzésén másodéves tanuló. Emellett a Mathias Corvinus Collegium Közgazdaságtan & Business szakirányának képzéseit hallgatom a szakkollégium diákjaként. Az OKPV-hez különleges és személyes élmények kötnek, ugyanis középiskolásként kétszer is indultam a versenyen, végzősként csapatommal az országos döntő második helyén végeztünk. Így a nagy londoni kirándulás sajnos elmaradt, azonban az idei szervezőcsapat fundraising koordinátoraként igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy a mostani dublini utazás véletlenül se maradjon el, sőt, életre szóló élmény maradjon a győztes trió számára. Egy iskolai tárgyakon átívelő, interdiszciplináris versenyen fogtok részt venni, ahol fontos tapasztalatokat szerezhettek a problémamegoldás, kooperáció és előadás terén is. Emellett az esetoldásban jártas szakemberektől kapott visszajelzések is rendkívül
hasznosak lesznek. Mindenkinek csak ajánlani tudom a részvételt, várunk Titeket az ország legnagyobb, legmenőbb diákok által diákoknak szervezett versenyén!
Sziasztok! Mazzag Bálint vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem Alkalmazott Közgazdaságtan szakának másodéves hallgatója. Az egyetem mellett én is tagja vagyok a Mathias Corvinus Collegiumnak, ahol a Közgazdaságtan & Business szakirányt választottam. A verseny rendezésében én felelek azért, hogy a regionális fordulók problémamentesen, minél jobb helyszíneken, gördülékenyen folyjanak. Azt gondolom, hogy már maga a történelem is
okot adhat egy versenyen való részvételre, de ha ezt egy izgalmas, esetoldáshoz kapcsolódó köntösben tehetitek meg, az még élvezhetőbbé teszi Számotokra. Sok sikert, és találkozunk a versenyen!
Sziasztok! Benedeczky Lehel vagyok, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tanulok Államtudományi szakon másodévesként. Mindemellett a Mathias Corvinus Collegium Közép- Európa szakirányához tartozom. Júliához hasonlóan a tavalyi döntőn én is segítőként vettem részt. Óriási élmény volt végighallgatni a döntős prezentációkat és már akkor eljátszottam a gondolattal, hogy milyen történelmi eseményekből lehetne még esetet írni. Ebből kifolyólag nagyon örültem, amikor Júlia felkeresett, hogy elvállalnám-e az esetek megírását. A célom az, hogy az esetek megoldása közben ne csak egy újabb megoldandó feladatot lássatok, hanem a lehető legjobban érezzétek magatokat. Sok sikert kívánok nektek a versenyhez!

Támogatóink:

Partnereink: