Rólunk

Az OKPV-t egy csapat lelkes egyetemista rendezi meg, a verseny szakmai hátterét pedig a Mathias Corvinus Collegium és a Case Solvers biztosítja.

Case Solvers

A Case Solvers üzleti esettanulmányokkal kapcsolatos tréningeket, versenyeket és programokat szervez: tevékenységükkel öt év alatt 27 országba jutottak el.
Problémamegoldók képzését tűzték ki zászlajukra. Olyan közösséget építenek, amely céltudatos fiatalokat, lelkiismeretes és motivált oktatókat, valamint fejlődni vágyó pályakezdőket fog össze.
A Case Solvers csapatát egyetemisták és fiatal pályakezdők alkotják, akik korábban sikeresen szerepeltek az OKPV-n és számos hazai ill. nemzetközi üzleti esetversenyen.

Mathias Corvinus Collegium

A Mathias Corvinus Collegium a Tihanyi Alapítvány által 1996 óta működtetett speciális képzési intézmény különlegesen tehetséges és a közösségért tenni akaró fiatalok számára.
A Collegium célja, hogy Magyarországon a középiskolai és egyetemi oktatást kiegészítő, magas színvonalú képzést nyújtson az ott tanuló diákoknak.
A Collegium nyolc szakmai modulból és szombati készségfejlesztő tréningekből álló, középiskolásoknak szóló programja az országban egyedülálló módon ingyenes internetes képzést kínál a 20. és 21. század legfőbb társadalomtudományi kérdései iránt érdeklődő diákoknak.

A csapat:

DÉKÁNY JÓZSEF

Projektvezető
BCE, Pénzügy és számvitel

HEILMANN ISTVÁN

Fundraising
BCE, Alkalmazott közgazdaságtan

BÁNÓCZI ANNA

PR, Weboldal kezelése
BCE, Alkalmazott közgazdaságtan

VASKÓ BALÁZS

Regionális fordulók szervezése
BCE, Gazdálkodási és menedzsment

BAUER EMESE

Marketing, PR
BCE, Nemzetközi tanulmányok

Bemutatkozás:

Sziasztok! Dékány József vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy-számvitel szakos hallgatója. Az OKPV projektvezetőjeként célom, hogy a problémamegoldás módszertanát minél több középiskoláshoz eljuttassuk, valamint, hogy a diákok fennakadások nélkül vehessenek részt egy izgalmas és jó hangulatú versenyen.
Sziasztok! Bánóczi Annának hívnak, közgazdaságtant és matekot tanulok a Budapesti Corvinus Egyetemen, e mellett az MCC Közgazdaságtan & Business Szakirány tagja vagyok. Idén az én feladatom, hogy az ország minden pontjára eljusson az OKPV híre. Ez azért fontos, mert nem szeretnénk, hogy lemaradjatok a versenyről, ami izgalmasabb és nagyobb lesz, mint valaha!
Sziasztok! Bauer Emese vagyok, a Corvinus Egyetem másodéves, nemzetközi tanulmányok alapszakos hallgatója, valamint a Mathias Corvinus Collegium média szakirányos diákja. Én felelek az OKPV marketing és PR területeiért, többek között a Facebook oldal kezeléséért. Miért az OKPV? Élmény, kihívás, személyes fejlődés és menő nyeremények. Mi más kellhetne még az ország legszexibb töriversenyéhez? Jelentkezz, és próbáld ki magad te is! Ki tudja, talán Te utazol majd jövő nyáron Párizsba…
Sziasztok! Heilmann István vagyok, a Corvinus alkalmazott közgazdaságtan alapszakára járok. A verseny során én felelek a szponzorációért, azaz azért, hogy minél több és jobb nyereményetek legyen. Szerintem azért különleges ez a verseny, mert ennek keretében felvethetitek azt a töri órákon általában elkerült kérdést, hogy “mi lett volna, ha…”; méghozzá mindeközben egy kis ízelítőt is kaphattok az egyetemi esetoldás alapjaihoz. A verseny során egyszerre használhatjátok a kreativitásotokat, gyakorolhatjátok a prezentációkészítést és merülhettek el a történelem egy-egy kisebb részletében.
Sziasztok! Vaskó Balázs a vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem másodéves, gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgatója. A verseny szervezésében a regionális fordulók lebonyolításáért vagyok felelős. Mindenkit, aki éles helyzetben, egy izgalmas verseny keretein belül szeretne tapasztalatot szerezni a problémamegoldás, a strukturált gondolkodás és a logikus következtetés területén bíztatnék arra, hogy jelentkezzen a versenyre. Sok sikert kívánok hozzá!

Támogatóink:

Médiapartnereink: