Török Gábor az OKPV döntőn is elemez

247938

Az idei évi OKPV döntő zsűrije egy újabb kiváló szaktekintéllyel bővült: Török Gábor történész-politológus, Magyarország egyik legelismertebb politikai elemzője is elfogadta felkérésünket!

Dr. Török Gábor gimnáziumi tanulmányait Szombathelyen fejezte be, ezt követően Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán és az ELTE-n folytatta tanulmányait. Utóbbi intézmény Állam- és Jogtudományi Karán 2005-ben PhD címet szerzett summa cum laude minősítéssel. Szakmai karrierje során dolgozott többek között Sólyom László politikai tanácsadójaként, több televíziós csatornánál szakértőként, illetve szerzője és társszerzője volt számos könyvnek és tanulmánynak. A Budapesti Corvinus Egyetemen 1997. óta tanít, 2012. óta egyetemi docens, valamint a Politikai Elemzés Központ vezetője.

Török számos díjat és elismerést is magának tudhat, nyert többek között OTDK-t (1997) és választották már az év oktatójának is Corvinuson (2008). A törökgáborelemez elnevezésű blog és facebook oldalán keresztül napi szinten oszt meg elemzéseket a legaktuálisabb politikai történésekről. Saját bevallása szerint ő “A józan ész pártján…” áll.

Ezúton is köszönjük Török Gábornak, hogy jelenlétével emelni fogja a döntő színvonalát!