Tanácsadó, CEO-helyettes, történész és zsűritag

Nagy örömünkre szolgál, hogy egy kiváló hírrel zárhatjuk 2014-es évet: Strohmayer János, a CIB Magyarország vezérigazgató-helyettese és igazgatósági tagja is elfogadta az OKPV 2015 zsűriben való részvételt!

Strohmayer úr egy tapasztalt üzletember, aki tanulmányait előbb üzletemberként kezdte, majd történészként folytatta. Tanult Bécsben, később diplomatának készült az amerikai Johns Hopkinhs Egyetemen, végül Fullbright ösztöndíjjal Washingtonba került, ahol közgazdaságtani tanulmányokkal zárta a kört. Karrierjét az UNESCO-nál indította, ahol olyan jelentős és befolyásos embereket ismerhetett meg, mint például a Dalai Láma.

A diplomácia után az üzleti életben folytatta munkásságát. Nemzetközi karrierjét a londoni  Central Europe Trustnál kezdte senior menedzseri feladatkörben, majd ezt követően 14 évet töltött a világ egyik vezető stratégiai menedzsment tanácsadó cégénél, a McKinsey & Companynál. 2010 óta a nemzetközi vállalat partnereként vezette a budapesti irodát. A CIB Bank vezérigazgató-helyettesének, igazgatósági tagjának és Chief Transmission Officerjének 2014 márciusában nevezték ki. A Mathias Corvinus Collegium rendszeres előadója és workshop vezetője.

Strohmayer János egy folyamatosan felfelé ívelő karriert tudhat maga mögött, nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elfogadta felkérésünket, és csatlakozik az OKPV 2015 zsűritagjai közé. Hozzáértése és nemzetközi tapasztalata biztosan mindnyájunk számára tanulságos, hasznos és érdekes tapasztalat lesz.

Leadership_Strohmayer