Száray Miklós a zsűriben

Újabb szuper hírünk van a leendő versenyzőink számára! Száray Miklós, Magyarország egyik legismertebb történelemtanára és tankönyvszerzője is megerősítette részvételét az OKPV 2015 zsűritagjaként.

Száray Miklós tanulmányait az ELTE Bölcsésztudományi karán történelem-földrajz szakon folytatta. 1997 szeptembere óta az OKTV Bizottságának munkatársa, jelenleg az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium és Kollégium tanára (korábban a Fazekas Mihály Gimnáziumban is tanított, mely évek óta Magyarország legjobb gimnáziumaként van nyilvántartva). A különböző magyarországi kiadóknál megjelent több mint 50 tankönyve, feladatgyűjteménye és érettségi kézikönyve évente több tízezer magyar középiskolást segítenek át a történelem érettségi nehézségein. Többek között e verseny szervezői is az ő könyveiből tanultak.

Száray Miklós már az OKPV 2014 döntőjében is zsűritagként volt jelen; értékes kritikával, hasznos észrevételekkel és persze szakmai kiegészítésekkel kommentálta a versenyzők által készített prezentációkat.

Ezúton is köszönjük Száray Úrnak a megtisztelő jelenlétét az OKPV zsűritagjai között!