Esettanulmányok mindenek felett

A Case Solvers Magyarország első esettanulmány megoldó közössége, amelyet fiatal, céltudatos egyetemisták, fejlődésre vágyó pályakezdők és motivált oktatók alkotnak.

A Case Solvers egy Magyarországon és nemzetközi szinten egy teljesen újszerű kezdeményezés, amely platformot nyújt a felhalmozott ismeretek megosztására és az egyéni fejlődésre, elsősorban esettanulmányok megoldásán keresztül. Elsődleges céljuk, a fiatal tehetségek fejlesztése, és problémamegoldók képzése.

Az Országos Középiskolai Problémamegoldó Verseny szervezése kiemelkedő jelentőségű a Case Solvers tevékenységében, hiszen a versenyen az egyetemisták mellett középiskolás körökben is lehetőségük nyílik a problémamegoldás fontosságának hangsúlyozására. Az OKPV mellett a “Hol tanuljak tovább?” elnevezésű kezdeményezés is a Case Solvers nevéhez fűződik, amelynek célja a továbbtanulási dilemmák előtt álló középiskolások felelős döntéshozatalának elősegítése.

A szervezetet három, korábbi esettanulmányi versenyző indította el, akik hazai és nemzetközi versenytapasztalataikat osztják meg a résztvevőkkel. Az alapítótagok közül ketten is részt vesznek az OKPV esettanulmányainak írásában és a tréningvideók elkészítésében, így a verseny résztvevői biztosak lehetnek abban, hogy tapasztalt, fiatalos szellemet követő emberektől kaphatják meg a versenyhez, és egyébként a sikeres egyetemi, illetve szakmai élethez is hasznos tudást és módszertant.

A Case Solvers tevékenységéről további információkat találhattok a honlapjukon és a facebook oldalukon.

1454909_831338976876807_6871926348358010098_n